Επισκευές Ανακαίνισεις

Επισκευές Ανακαίνισεις

Η κατηγορία έχει 9 έργα

Ανακαίνιση εξωτερικού τοίχου με αρτιφισιέλ ( επίχρισμα τεχνητού λίθου)

Ανακαίνιση εξωτερικά σε κτήριο στον Νέο Κόσμο με ανάγλυφο επίχρισμα με την τεχνική που ονομάζεται ‘τεχνική αρτιφισιέλ’ (ή επίχρισμα τεχνητού λίθου).

 Η τεχνική αυτή ήταν πολύ διαδεδομένη κατά τις δεκαετίες 60 και  70 και δεν χρειαζόταν χρωματισμό .  Η τεχνοτροπία αυτή θα πρέπει να διατηρηθεί καθώς αντιπροσωπεύει την αρχιτεκτονική των αστικών πολυκατοικιών των περασμένων δεκαετιών.

Όμως, πολλοί ιδιοκτήτες διαμερισμάτων αγνοούν τον τρόπο συντήρησης των επιφανειών αυτών και προχωρούν σε χρωματισμούς με πλαστικά χρώματα. Η λύση αυτή είναι μεν πιο εύκολη αλλά είναι προσωρινή, και έτσι σε σύντομο χρονικό διάστημα οι τοίχοι χρειάζονται πάλι βάψιμο και συντήρηση. Η ενδεδειγμένη λύση είναι ο ειδικός καθαρισμός ο εμποτισμός ειδικού χρώματος και αδιαβροχοποίηση.

Μετά λοιπόν από τον καθαρισμό πραγματοποιήσαμε ειδικό εμποτισμό με ειδικό φυσικό χρώμα ώστε να μην αλλοιώσει την επιφάνεια και να μην κλείσει τους πόρους. Τέλος έγινε ο εμποτισμός ειδικού αδιαβροχοποιητικού το οποίο δεν δημιουργεί φιλμ, και είναι αόρατο.        

Ανακαίνιση καταστήματος

GREAT OFFER

Κατασκευή καταστήματος χειροποίητων ειδών . Ο χώρος ανακατασκευάστηκε πλήρως, τα ξύλα των ραφιών και των επενδύσεων είναι μασίφ, κατασκευάστηκε πατάρι, μεταφέρθηκε το WC & έγινε ένας μικρός βοηθητικό χώρος στον προθάλαμο. Εκμεταλλευτήκαμε κάθε τετραγωνικό του μικρού καταστήματος χωρίς να χάσει από το ύφος του και παραδώσαμε ένα κατάστημα ξεχωριστό & ιδιαίτερο.

 

 

Αναπαλαίωση όψης κτηρίου στο Κολωνάκι

Στο Κολωνάκι πραγματοποιήσαμε επισκευή της όψης νεοκλασικού κτηρίου υπό την επίβλεψη του αρχιτέκτονα Καλιγγά Μαρίνο. Το κτίριο είχε υποστεί μεγάλες ζημιές από ενανθράκωση του μπετόν στα μπαλκόνια, τις ζαρντινιέρες, & τους προβόλους. Είχε μικρότερες ζημιές στην τοιχοποιία του artificiel & έπρεπε να αντικατασταθούν οι παλαιές σύμμικτες μεταλλικές & πλαστικές υδρορροές με νέες παλαιού τύπου μεταλλικές & τελικός να επανέλθει το κτίριο στην αρχική του μορφή με την αίγλη ενός νεοκλασικού.