Τζάκια -BBQ Ψησταριές -Ξυλόφουρνοι

Τζάκια -BBQ Ψησταριές -Ξυλόφουρνοι

Η κατηγορία έχει 23 έργα

Κατασκευή μεταλλικών τζακιών στην Σύρο

Κατασκευή δύο μεταλλικών τζακιών στην Σύρο.

Το ένα τζάκι είναι διαμπερές προς την βεράντα, η κάθε του πλευρά κλείνει με πυράντοχο τζάμι, τα τζάμια σύρονται προς τα πάνω με ηλεκτρικό μοτέρ και κρύβονται στην φούσκα, επιπλέων στην εξωτερική πλευρά όταν το θελήσουμε κατεβαίνει μεταλλικό κάλυμμα από λαμαρίνα 10mm για ασφάλεια.

Το άλλο τζάκι έχει ένα πυράντοχο τζάμι που σύρεται προς τα πάνω με ηλεκτρικό μοτέρ και κρύβεται στην φούσκα.

Η φωτογράφηση έγινε από την φωτογράφο Ιωάννα Ρουφοπούλου

Διαμόρφωση κήπου με μπάρμπεκιου (BBQ) και καθιστικό

Ανάπλαση κήπου με μπάρμπεκιου (BBQ), πάγκο με νεροχύτη και ντουλάπια, καθώς και κατασκευή καθιστικού με ζαρντινιέρα και πέτρινου τοίχου. Διάστρωση δαπέδου από μπετόν, στο τέλος του δαπέδου που ξεκινάει ο κήπος τοποθέτηση κρυφής αποστράγγισης. Κατασκευάστηκαν επίσης ένα μεταλλικό τραπέζι και μεταλλικές κολώνες φωτισμού βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή.

 Οι κατασκευή έγινε με μπετόν και οι επιφάνειες επιστρώθηκαν με πατητή τσιμεντοκονία.

Τα ντουλάπια κατασκευάστηκαν από μεταλλικό σκελετό βαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή και ξύλινη επένδυση από iroco. Το τραπέζι κατασκευάστηκε από μεταλλικό σκελετό και επικάλυψη από χαλαζιακό υπόστρωμα.

Στρογγυλό μεταλλικό τζάκι αναρτημένο από την οροφή

Κατασκευή μεταλλικού τζακιού, σε κωνική μορφή με ανάρτηση από την οροφή, τα τοιχώματα είναι από διπλή λαμαρίνα με ειδική χυτή μόνωση εσωτερικά ώστε το μέταλλο να μη καίει εξωτερικά. η βάση της εστίας είναι κρεμαστή στον αέρα και στηρίζετε στην μία πλευρά από τον τοίχο. Όλη η βάση είναι κατασκευασμένη από σίδερο και έχει εσοχή για τα ξύλα. Η βάση εξωτερικά επενδύθηκε εξωτερικά με πέτρωμα λάβα (Lava).