ΜΩΣΑΪΚΆ

ΜΩΣΑΪΚΆ

Η κατηγορία έχει 2 έργα

Κατασκευή νέου μωσαϊκού δαπέδου και επισκευή παλαιού

Κατασκευή νέου μωσαϊκού δαπέδου και επισκευή παλαιού. Σε κατοικία που υπήρχε σε όλους τους χώρους παλαιό μωσαϊκό και δεν ήθελε ο αρχιτέκτονα και ο ιδιοκτήτης να το καταστρέψει!  Όμως λόγω των μετατροπών σε ορισμένα σημεία που υπήρχε τοιχοποιία και ξηλώθηκε έγιναν μερεμέτια και υπήρχαν κενά!  Έτσι έγιναν προσθήκες περιμετρικά βάσει των σχεδίων του αρχιτέκτονα που σύνδεσε όμορφα τα τμήματα που υπήρχε το πρόβλημα! Στον χώρο της κουζίνας που σκάφτηκε για να περάσουν οι σωλήνες έγινε κατασκευή νέου μωσαϊκού.

Έτσι βάσει του σχεδιασμού του αρχιτέκτονα ενώσαμε δύο παλαιά τμήματα καθιστικού και τραπεζαρίας και ένα νέο τμήμα στην κουζίνα! Επίσης έγινε στο τέλος επισκευή και γυάλισμα όλων των χώρων με το παλιό μωσαϊκό διάδρομοι και βεράντες. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ όμορφο και άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τον αρχιτέκτονα και τους ιδιοκτήτες!   

Κατασκευή μωσαϊκού σε δάπεδο με ενδοδαπέδια θέρμανση

Κατασκευή μωσαϊκού με ανοξείδωτους αρμούς σε δάπεδο με ενδοδαπέδια θέρμανση. Η διάστρωσης του θερμομπετόν και του μωσαϊκού χρειάζεται προσεκτική και μελετημένη διαδικασία ώστε να μην υπάρξουν ρηγματώσεις κατά την θέρμανση η την ψύξη. Η εταιρία μας φροντίζει την επιμελημένη κατασκευή από την αρχή μέχρι το τέλος ώστε να έχετε τέλειο αποτέλεσμα με διάρκεια και αντοχή στο χρόνο!