ΜΟΝΩΣΕΙΣ

ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Η κατηγορία έχει 17 έργα

Επισκευή Στεγανοποίησης

Σε νέα κατοικία λίγο πριν τοποθετηθούν τα πατώματα  παρουσιάσθηκαν προβλήματα από νερά που εσταζαν από την οροφή,τα κουτιά διακλάδωσεις των καλωδίων, και από διακόπτες & πρίζες. Μετά από αυτοψία διαπιστώσαμε ότι το νερό είχε περάσει κάτω από τα πλακάκια, το ασφαλτόπανο, & την θερμομόνωση λόγω κακοτεχνίας (κακή τοποθέτηση των απορροών ταράτσας, λάθος επιλογή στόκου των πλακιδίων, λάθος τοποθέτησης του ασφαλτόπανου). Το νερό είχε σωρευτεί στην πλάκα & από εκεί μέσω οπών των ηλεκτρολόγων και των σωλήνων των καλωδίων κατέληγε στο υπνοδωμάτιο από κάτω. Η λύση πού δώσαμε ήταν να τοποθετήσουμε νέες κατάλληλες υδρορροές με σωστό τρόπο, αποξήλωση των σοβατεπιών & κατασκευή καμπύλου λουκιού περιμετρικά, αφαίρεση όσο νερό ήταν δυνατόν & τοποθέτηση εξαεριστικών για να στεγνώσει το υπόλοιπο, εγκιβωτισμό των σωληνώσεων με στεγανό μπετόν, & επάλειψη τελική με ειδική πολυουρεθανική μεμβράνη.

Επισκεύη οροφής στη Φιλοθέη

Στην Φιλοθέη μετά από νεροποντή με κάλεσαν επειγόντως γιατί έτρεχε νερό από την οροφή διαμερίσματος 4ου ορόφου. Αυτό που αντίκρισα ήταν απίστευτο γι' αυτό δείτε της φωτογραφίες & το βίντεο. Το απίστευτο ήταν ότι από πάνω δεν ήταν ταράτσα ή βεράντα, αλλά το καθηστικό του σπιτιού & οι κρεβατοκάμαρες. Δεν υπήρχε δε διαρροή από υδραυλικά. Η οροφή ήταν από γυψοσανίδα & ήταν γεμάτη νερό. Η αιτία? στη βεράντα του καθιστικού από πάνω βούλωσαν οι απορροές με φύλα από τις γλάστρες, πλημμύρισε η βεράντα, το νερό μπήκε από την ποδιά του συρόμενου αλουμινίου & γέμισε την ψευδοροφή με νερό.

Διαρροή από ζαρντινιέρες

Σε κατοικία από της ζαρντινιέρες που ήταν εξωτερικά από διαρροή στον τοίχο  πλημμύρησε με νερό κάτω από το ξύλινο πάτωμα, με αποτέλεσμα την καταστροφή του πατώματος. Αφού ξηλώθηκε το πάτωμα, χρειάσθηκε να στεγνώσει με θερμαντικά μηχανήματα & ανεμιστήρα υπήρχε δε βιασύνη γιατί η ζημιά είχε γίνει πριν τα Χριστούγεννα. Άδειασαν οι ζαρντινιέρες από τα φυτά & το χώμα, καθαρίσθηκαν και στεγανοποιήθηκαν πλήρως και οριστικά.