Επισκευές Ανακαίνισεις

Επισκευές Ανακαίνισεις

Η κατηγορία έχει 10 έργα

Κατασκευή καταστήματος στην Πάρο

Κατασκευή στην Παροικία της Πάρου καταστήματος με χειροποίητα, κοσμήματα, και είδη δώρου. Ο σχεδιασμός έγινε από την interior designer Ιωάννα Μαρσέλου .

Το τελικό στήσιμο οφείλετε στην ιδιοκτήτρια και δημιουργώ πολλών εκ των κοσμημάτων. Το τελικό αποτέλεσμα έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους επισκέπτες!       

 

Ανακαίνιση εξωτερικού τοίχου με αρτιφισιέλ ( επίχρισμα τεχνητού λίθου)

Ανακαίνιση εξωτερικά σε κτήριο στον Νέο Κόσμο με ανάγλυφο επίχρισμα με την τεχνική που ονομάζεται ‘τεχνική αρτιφισιέλ’ (ή επίχρισμα τεχνητού λίθου).

 Η τεχνική αυτή ήταν πολύ διαδεδομένη κατά τις δεκαετίες 60 και  70 και δεν χρειαζόταν χρωματισμό .  Η τεχνοτροπία αυτή θα πρέπει να διατηρηθεί καθώς αντιπροσωπεύει την αρχιτεκτονική των αστικών πολυκατοικιών των περασμένων δεκαετιών.

Όμως, πολλοί ιδιοκτήτες διαμερισμάτων αγνοούν τον τρόπο συντήρησης των επιφανειών αυτών και προχωρούν σε χρωματισμούς με πλαστικά χρώματα. Η λύση αυτή είναι μεν πιο εύκολη αλλά είναι προσωρινή, και έτσι σε σύντομο χρονικό διάστημα οι τοίχοι χρειάζονται πάλι βάψιμο και συντήρηση. Η ενδεδειγμένη λύση είναι ο ειδικός καθαρισμός ο εμποτισμός ειδικού χρώματος και αδιαβροχοποίηση.

Μετά λοιπόν από τον καθαρισμό πραγματοποιήσαμε ειδικό εμποτισμό με ειδικό φυσικό χρώμα ώστε να μην αλλοιώσει την επιφάνεια και να μην κλείσει τους πόρους. Τέλος έγινε ο εμποτισμός ειδικού αδιαβροχοποιητικού το οποίο δεν δημιουργεί φιλμ, και είναι αόρατο.        

Κατασκευή καταστήματος στο Περιστέρι

Κατασκευή καταστήματος χειροποίητων ειδών . Ο χώρος ανακατασκευάστηκε πλήρως, τα ξύλα των ραφιών και των επενδύσεων είναι μασίφ, κατασκευάστηκε πατάρι, μεταφέρθηκε το WC & έγινε ένας μικρός βοηθητικό χώρος στον προθάλαμο. Εκμεταλλευτήκαμε κάθε τετραγωνικό του μικρού καταστήματος χωρίς να χάσει από το ύφος του και παραδώσαμε ένα κατάστημα ξεχωριστό & ιδιαίτερο.