Πισίνες

Πισίνες

Η κατηγορία έχει 23 έργα

πισίνα σε ταράτσα

Κατασκευή πισίνας σε ταράτσα συγκροτήματος κατοικιών, με υπερχείλιση overflow (τοπικών απορροών) σε συνέχεια με τον περιβάλλοντα χώρο, με λευκό εποξειδικό χρώμα στην πισίνα και γκρί στον περιβάλλοντα χώρο, η πισίνα βρίσκετε στην οροφή του όγδοου ορόφου.

Πισίνα με υπερχείλιση γραμμικής απορροής

Κατασκευή πισίνας  με υπερχείλιση γραμμικής απορροής, με μάρμαρο indian serena, ο σχεδιασμός της υπερχείλισης είναι δικός μας, με το κανάλι να έχει τροποποιηθεί ώστε να εξαλείψη τα προβλήματα που έχουν συνήθως η γραμμικές απορροές, η πισίνα έχει μηχανισμό αντιθέτου κολύμβησης & στόμια υδρομασάζ στην σκάλα, εσωτερικά εχει επενδυθεί με λευκή ψηφίδα.

Πισίνα σε κτήμα

Ανακατασκευή πισίνας σε κτήμα αρχικής κατασκευής 1973-74 η οποία παρουσίασε πρόβλημα διαρροών από την αρχική κατασκευή.

Η πισίνα & ο περιβάλλον χώρος της ανακαινίστηκαν πλήρως το 1993-94 αλλά η πισίνα συνέχισε να έχει πρόβλημα, έτσι το 1996 τοποθέτησαν μεμβράνη για καλλίτερα όμως είχε & αυτή πρόβλημα.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών των χρόνων ήταν η εσωτερική περίμετρος των τοιχίων της πισίνας να είναι γεμάτος νερά & να πέφτουν οι σοβάδες & να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν των αποθηκευτικό χώρο, το μηχανοστάσιο δε να είναι όλο νερά με αποτέλεσμα να χαλούν τα μηχανήματα γρηγορότερα.

Μετά από αυτοψία& έλεγχο των τοιχίων απεφασίσθη να επισκευάσουμε την πισίνα & να την αναβαθμίσουμε χωρίς να καθαιρεθεί πλήρως.

Η πισίνα ήταν με σκίμερ & έπρεπε να γίνει με υπερχείλιση πολλαπλών απορροών (οπότε έπρεπε τα φώτα να ανεβούν ψηλότερα & να κατασκευαστή δεξαμενή υπερχείλισης) να τοποθετηθεί  συσκευή αντίθετου κολύμβησης υδρομασάζ & να επι

Στης φωτογραφίες παραθέτουμε με σειρά τα στάδια των εργασιών: αρχική εικόνα -καθαιρέσεις-επισκευή & στεγανοποίηση-τσιμεντοκονία- τοποθέτηση ψηφίδας & μαρμάρων.

διορθωθεί η σκάλα από μπετόν.